|
ПК и все все все... Все что связано с ПК... Логи, обсуждения, пальцы... |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Знакомый Мадера
![]() Регистрация: 27.09.2004
|
![]()
2Жалын:
На себе подивись, ти не кумедний? чи ти важаєш, що "щірі українці" є тільки у ДНЗ ? Це було дуже прикольно, мабуть, назвати москвича "кумедним". Це щоб він думав, що його назвали якимось дуже непристойним словом? особливо у грі, де більшість говорить російською. Друже. А в чому ж я кумедний? а тому що я ДНЗ? чи може ше є якісь причини? в даному пості я просто виказав те що думаю на рахунок цьго ПК. Я думаю ти сам не дурак і розумієш що в даний момент коли йде війна і від цього страждає зонінг..... касту ітак нехватає не всіх..... І ти думаєш шо ми б стали його продавати??? P.S. вибач але ми не ДЗП |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Отличник форума
![]() Регистрация: 05.03.2004
|
![]() Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Знакомый Мадера
![]() Регистрация: 27.09.2004
|
![]() Цитата:
помоєму якшо вас таке дивує..... то я просто навіть незнаю що й сказати..... чи може колись НД під час війни продавало каст?? чи взагалі стаф??? я доречі пригадую розму з Шані коли ми ще були союзниками.............. розмова була про "сверкающий змеиный цеп" дослівно неперекажу.... але суть була в тому ....... "Сашка дай мені цеп" ... "ні недам бо це тільки кастерам іде"(хотя цеп міг одіти тільки Лешко.... ну може ше й дехто еле їм для цього треба було натягнути +сила, але цеб замінило кольца, браси +каст, так шо це наврядчи.... хотя небуду спорити... ) Сашулька мені відповіла що любий каст тільки для клан мемберів.... невже ти думаєш що у нас організація набагато гірша ніж у Вас?? |
|
![]() |
![]() |